O le a le afifiina e solu vai?

Suavai soluble afifi, lea e ta'ua foi o le vai-soluble film poo le biodegradable packaging, e faasino i mea afifiina e mafai ona solo pe pala i le vai.
https://www.stblossom.com/
https://www.stblossom.com/

O nei ata tifaga e masani lava ona faia i polymers biodegradable poʻo isi mea faʻanatura, ma pe a faʻaalia i le vai poʻo le susu, ua mamanuina e pala i ni vaega e le afaina.

Faatasi ai ma lona gafatia e solo pe pala i totonu o le vai, o lenei fofo fou afifiina o le a matua faʻaitiitia ai otaota palasitika ma le filogia.

Mai le fa'amama fa'ato'a fa'ate'aina ato fa'amama fa'amama i masini fufulu i le fa'atonutonuina o le tu'uina atu o fetilaisa, ma e o'o lava i le afifiina o mea'ai e aunoa ma le mana'omia e tatala le afifi, o lo'o fa'aalia e le afifiina o le vai-soluble se suiga fou i le afifiina, fa'aoga, ma le lafoaia o oloa.

O lenei fofo gafataulimaina ma lautele e mafai ona toe faʻaleleia le alamanuia ma saunia le ala mo se lumanaʻi sili atu ona lelei le siosiomaga.

Mai le 2023 i le 2033, o le afifiina o vai-soluble o le a suia atoa ai le alamanuia atoa.

E tusa ai ma se lipoti a le Future Market Insight Global ma se kamupani faufautua, o le alamanuia faʻapipiʻi vai-soluble e tatau ona i ai se aafiaga taua i luga o pisinisi uma afifi mai le 2023 i le 2033.

O le maketi o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 3.22 piliona i le 2023 ma tuputupu aʻe i le $ 4.79 piliona i le 2033, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 4%.

O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi faʻalelei

O lo'o fa'atuputeleina le ta'uta'ua o le afifiina o vai solu e avea o se vaifofo fa'apipi'i gafataulimaina i vaega eseese e pei o mea'ai, soifua maloloina, fa'ato'aga, ma oloa fa'atau.

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o mataupu tau le siosiomaga i le va o tagata faʻatau ma tulafono a le malo i luga o otaota palasitika, e tele pisinisi e mafai ona faʻaaogaina le afifiina o vai e avea o se filifiliga masani.

Faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mai tagata faʻatau mo fofo faʻapipiʻi faʻalelei faʻalelei, o le faʻaogaina o mea e mafai ona faʻaleagaina ma faʻafefeteina i totonu o le vai-soluble afifi e faʻamoemoe e matua faʻateleina.

Lu'itau Maketi ma Fa'asologa

E ui ina maua le tele o fa'amanuiaga e fa'apipi'iina vai, ae e feagai fo'i ma ni lu'itau.O nei mataupu e aofia ai le le lava o le faʻalauiloaina, maualuga o tau o gaosiga, faʻatapulaʻaina le tuʻuina atu o meafaitino ma masini, ma atugaluga e uiga i le tumau, fetaui, ma le puleaina o otaota.

E ui lava i nei luʻitau, o loʻo molimauina e le maketi le tele o faiga.O mea fou e pei o polysaccharides ma polotini o loʻo atinaʻe, ma ua faʻateleina le faʻaogaina o afifi vai i faʻatoʻaga ma fale teuteu.

O fa'ailoga tetele e pei o Nestle, PepsiCo, ma Coca Cola o lo'o su'esu'eina uma le fa'aogaina o palasitika e fa'aitiitia ai a'afiaga o le si'osi'omaga.E le gata i lea, o amataga o loʻo tuʻuina atu ni fofo fou ma gafataulimaina i lenei matata.

Fa'avasegaga ma au'ili'iliga

Amerika i Matu ma Europa

O falemaʻi ma falemaʻi soifua maloloina ua fesoasoani foi i le tuputupu aʻe o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina vai i Amerika i Matu.

Amerika i Matu, aemaise lava le Iunaite Setete ma Kanata, o loʻo i ai se pisinisi faʻaleleia meaʻai ma meainu e masani ona faʻaaogaina vai-soluble afifiina.O le faʻatupulaia o faʻafitauli tau le siosiomaga ma tulafono i totonu o le itulagi ua faʻaosoina ai le manaʻoga mo isi mea faʻapipiʻi gafataulimaina.

O Europa o se tagata taua tele i le pisinisi faʻapipiʻi vai-soluble i le lalolagi atoa, e silia ma le 30% o le maketi.O le itulagi e faʻapipiʻi taua tele i le gafataulimaina ma le puipuiga o le siosiomaga, e mafua ai le faʻateleina o manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi faʻalelei.

Siamani, Farani, ma Peretania o maketi autu mo le afifiina o vai-soluble i Europa, faatasi ai ma le pisinisi o meaʻai ma meainu o loʻo faʻaaogaina autu, sosoo ai ma vailaʻau faʻatoʻaga ma vailaʻau.

itulagi Asia Pasefika

O le itulagi o Asia Pasefika o loʻo i ai se faʻatauga tele o maketi i totonu o pisinisi faʻapipiʻi vai-soluble ma e faʻamoemoe e maua le tuputupu aʻe tele i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi faʻafeiloaʻi ma le faʻamalosia o tulafono e faʻatatau i le faʻaitiitia o otaota palasitika o loʻo faʻauluina le maketi i le itulagi.

su'esu'ega vaega

O le vaega polymer o se vaega autu o le afifiina vai-soluble, faʻaogaina polymers solu vai e tuʻuina atu isi mea faʻapitoa i mea faʻapipiʻi masani.

E masani ona fa'aogaina polymers solu vai e aofia ai le PVA, PEO, ma polymers fa'avae masoa.

Fa'ailoga ta'imua ma laufanua fa'atauva

O le alamanuia o mea'ai ma meainu o le fa'aaogaina autu lea o le afifiina o vai-soluble aua e mafai ona fa'aleleia atili ai le fa'aauau ma fa'aitiitia otaota palasitika.

I tulaga o tauvaga, o tagata auai maketi e taulaʻi i mea fou, faʻaauau, taugofie, ma le tausisia o tulafono faatonutonu.O loʻo faʻalauteleina a latou sapalai oloa, atinaʻeina o mea fou ma tekonolosi, ma galulue faʻatasi ma isi kamupani ma faʻalapotopotoga e faʻamautu se tulaga taʻutaʻua i le maketi faʻapipiʻi vai-soluble.


Taimi meli: Iuni-05-2023