E matua pa'ū le vevela, ma e tatau ona gauai atu i auiliiliga o nei faiga lomitusi ma afifiina

O le faʻalauteleina o le malulu na aʻafia ai e le gata i femalagaaiga a tagata uma, ae faʻapea foi le gaosiga o faiga lolomi ona o le maualalo o le tau o le tau.O lea la, i lenei tau maualalo o le vevela, o a faʻamatalaga e tatau ona gauai atu i ai i le lolomiina o le afifiina?I aso nei, o le a faʻasoa atu e Hongze ia oe faʻamatalaga e manaʻomia ona gauai atu i le lolomiina ma le afifiina o faiga i le tau maualalo ~

01

Puipuia le mafiafia ole Rotary Offset Printing Ink

Mo vaitusi, afai ei ai se suiga tele i le vevela o le potu ma le vevela vai o le vaitusi, o le a suia le tulaga o le vaitusi, ma o le a suia foi le leo o le lanu.

I le taimi lava e tasi, o le tau maualalo o le vevela o le ai ai se aafiaga taua i le fua faatatau o le fesiitaiga o vaitusi i nofoaga maualuluga.O le mea lea, pe a lolomiina oloa maualuga, e tatau ona pulea le vevela ma le susu o le fale lolomiga e tusa lava po o le a.E le gata i lea, pe a faʻaaogaina le vaitusi i le taumalulu, e tatau ona faʻamalo muamua e faʻaitiitia ai suiga o le vevela o le vaitusi lava ia.

afifiina masani (1)

Manatua i le maualalo o le vevela, o le vaitusi e mafiafia tele ma e maualuga le viscosity, ae sili atu le le faʻaaogaina o mea faʻafefete poʻo le suauʻu inking e fetuunai ai lona viscosity.Aua pe a manaʻomia e tagata faʻaoga le faʻaogaina o mea tau vaitusi, o le aofaʻi o faʻaopoopoga eseese e mafai ona faʻaogaina i le vaitusi mata na gaosia e le au gaosi vaitusi e faʻatapulaʻaina, e sili atu i le tapulaa.E tusa lava pe mafai ona faʻaaogaina, e faʻavaivaia ai le faʻatinoina o le vaitusi ma aʻafia ai le lelei o le lomitusi ma tekinolosi lomitusi.

O le tulaga o le mafiafia vaitusi mafua mai le vevela e mafai ona foia i auala nei:

1) Tuu le vaitusi muamua i luga o le radiator poʻo tafatafa o le radiator, faʻavevela malie i luga ma toe foʻi malie i lona tulaga muamua.

2) Pe a manaʻomia vave, e mafai ona faʻaogaina le vai vevela mo le faʻamafanafanaina i fafo.O le auala patino o le sasaa lea o le vai vevela i totonu o le pesini, ona tuʻu lea o le pakete muamua (pusa) vaitusi i totonu o le vai, ae ia puipuia le ausa vai mai le susu.A pa'ū le vevela o le vai i le tusa ma le 27 tikeri Celsius, ave i fafo, tatala le tapuni, ma faʻafefiloi faʻatasi aʻo leʻi faʻaaogaina.O le vevela o le fale lolomiga e tatau ona tausia ile 27 tikeri Celsius.

02

Fa'aaogā varnish UV anti'aisa

UV varnish o se mea foi e faigofie ona afaina i le maualalo o le vevela, o le tele o tagata faʻatau oloa e faʻapitoa i le gaosia o faʻasologa eseese e lua: taumalulu ma le taumafanafana.O le mea mautu o le fua o le taumalulu e maualalo ifo nai lo le fua o le taumafanafana, lea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻaleleia o le faʻatinoga o le varnish pe a maualalo le vevela.

Manatua afai e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le taumalulu i le taumafanafana, e faigofie ona mafua ai le le atoatoa o le suauʻu solidification, lea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻapipiʻi faʻamalosi ma isi mea faʻapitoa;I se isi itu, o le fa'aaogaina o fua fa'atatau o le tau mafanafana i le taumalulu e mafai ona mafua ai le le lelei o le fa'aleleia o le suau'u UV, e mafua ai le fa'afufulu ma le pa'u moli.

03

Le A'afiaga ole Tau Maualalo ile Pepa

I le lolomiina o le gaosiga, o le pepa o se tasi o mea faʻaaogaina e matua maualuga lava manaʻoga mo le vevela o le siosiomaga ma le susu.Pepa o se mea porous ma se fausaga faavae e aofia ai alava laau ma mea fesoasoani, lea e malosi hydrophilicity.Afai e le pulea lelei le vevela o le siosiomaga ma le susu, e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o pepa ma afaina ai le lolomiina masani.O le mea lea, o le tausisia o le vevela o le siosiomaga talafeagai ma le susu o le ki lea i le faʻaleleia atili o le lelei o pepa lolomi ma faʻaleleia le gaosiga lelei.

afifiina masani (2)

O manaoga o le vevela o le siosiomaga mo pepa masani e le o manino, ae a oʻo i lalo ole 10 ℃ le vevela o le siosiomaga, o le a avea le pepa masani ma "palapala", ma o le pipii o le vaitusi i luga o lona luga o le a faʻaitiitia i le taimi o le lolomiina, o le faigofie ona mafua ai le deinking.

O pepa pepa auro ma siliva e masani ona gaosia mai pepa faʻapipiʻi kopa, pepa laupapa paʻepaʻe, pepa paʻepaʻe, ma isi mea, ona faʻapipiʻiina lea i le PET ata poʻo le alumini pepa.

Pepa pepa auro ma siliva e maualuga atu manaoga mo le vevela o le siosiomaga aua o mea uamea ma mea palasitika e matua maaleale i suiga o le vevela.A oʻo i lalo ole 10 ℃ le vevela ole siosiomaga, o le a matua aʻafia ai le talafeagai o pepa pepa auro ma siliva.Pe a oʻo i le 0 ℃ le vevela o le siosiomaga o le teuina o auro ma pepa pepa siliva, pe a uma ona feaveaʻi mai le faleteuoloa pepa i le fale lomitusi, o le a aliali mai le tele o ausa vai i luga o le fogaeleele ona o le eseesega o le vevela, e aʻafia ai le lolomiina masani ma e oʻo lava. e tau atu i mea leaga.

Afai e feagai ma faʻafitauli o loʻo taʻua i luga ma o le taimi e tuʻuina atu ai e fufusi, e mafai e le aufaigaluega ona tatala muamua le moli UV ma tuʻu le pepa e alu faʻatasi, ina ia paleni lona vevela ma le vevela aʻo leʻi lolomiina aloaia.

E le gata i lea, o le faʻamagoina maualalo o le vevela, maualalo le susū, ma le fesuiaiga o le susu i le va o pepa ma le ea e mafai ona faʻamago pepa, faʻafefe, ma faʻaitiitia, e mafua ai le le lelei o le lolomi.

04

Le A'afiaga o le Maalalo o le vevela i luga o mea fa'apipi'i

O le faʻapipiʻi o se vailaʻau taua tele i le gaosiga o pisinisi i aso nei, ma o lona faʻatinoga e aʻafia tonu ai le lelei o oloa gaosi oloa.

O se fa'ailoga fa'atekinisi taua i le gaosiga fa'apipi'i o le pulea o le vevela.O mea mataʻutia o mea faʻapipiʻi o le tele o polymers organic, lea e maualuga le faʻalagolago i le vevela.O lona uiga o latou mea faʻainisinia ma viscoelasticity e aʻafia i suiga o le vevela.E tatau ona faailoa atu o le maualalo o le vevela o le mafuaaga autu lea e mafua ai le pipii sese o le pipii.

A pa'ū le vevela, faʻamaʻaʻaina le maaa o le faʻapipiʻi, suia le faʻalavelave faʻalavelave i le faʻapipiʻi.I le faʻafeagai o le tulaga maualalo o le vevela, o le gaioiga o filifili polymer i le faʻapipiʻi e faʻatapulaʻaina, faʻaitiitia ai lona elasticity.


Taimi meli: Nov-11-2023