O lo'o fa'agasolo le afifiina o vaila'au

I le avea o se oloa faʻapitoa e fesoʻotaʻi vavalalata ma le soifua maloloina faaletino o tagata ma e oʻo lava i le saogalemu o le ola, o le tulaga lelei o vailaʻau e taua tele.O le taimi lava e iai se fa'afitauli lelei ile vaila'au, o taunuuga mo kamupani vailaʻau o le a matua ogaoga.

afifiina o vailaauose feso'ota'iga lagolago i le alamanuia tau vaila'au, o lo'o faia se sao taua i le puipuia o vaila'au saogalemu, faafaigofieina le faaaogaina, saunia o vailaau fa'amatalaga, puipuia le sauaina ma le fa'aoga sese, ma le fa'alauiloaina o le fa'ailoaina o oloa.

O le mea tonu lava ona o le afifiina o vailaʻau e manaʻomia ai faʻamatalaga faʻapitoa e manaʻomia ai e le matou fale gaosi oloa o se tasi o nai faʻalapotopotoga i le itu i sasaʻe o Guangdong faʻatasi ai ma le faʻamaoniaina o faleaoga e leai se pefu.E ui lava o au oloa o loʻo tuʻuina mai ia i matou#HONGZE BLOSSOM, o se afifi lelei manufucture e mafai ona faasaoina oe taimi sili atu taua.

E uiga i le afifiina o vailaau

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le matua o le faitau aofaʻi o Saina ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi faʻafomaʻi, o le tele ma le tele o vailaʻau fou ua atiaʻe, ma le faʻalauteleina o le gauai o tagata i le soifua maloloina, le manaʻoga maketi mo vailaʻau. o lo'o fa'atupula'ia fo'i le afifiina, fa'alauiloa le fa'atupula'ia vave o le fua fa'atau maketi tau fa'ama'i.I le taimi nei, o le tele o maketi o le gaosiga o fualaau faasaina i Saina e tusa ma le 100 piliona yuan.

afifiina faafomai (3)
afifiina faafomai (1)

I le taimi lava e tasi, o le tulaʻi mai o le tele ma le tele o vailaʻau fou ua tu'uina atu fo'i mana'oga maualuga atu mo le afifiina o vaila'au.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o vailaʻau faʻapitoa e manaʻomia le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi maualuga ma tekinolosi e faʻamautinoa ai le mautu ma le saogalemu o vailaʻau..

A. E tusa ai ma faiga faʻavae fou ma tulafono faatonutonu a le atunuʻu i luga o le falemaʻi vailaʻau, o loʻo faʻaleleia pea ma faʻaleleia atili le faʻalauiloaina o le siosiomaga a le matou fale gaosimea i le lanu meamata ma le faʻaauau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaitiitia le faʻaogaina o mea palasitika ma faʻateleina le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, e aofia ai palasitika biodegradable, afifi pepa, ma isi, e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga i le siosiomaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le gaosiga, o le a sili atu le faamamafa o le a tuʻuina atu i le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina, ma o le a faʻalauiloaina meafaigaluega fou ma faiga e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi ma le faʻaaogaina o otaota.I le taimi lava e tasi, e ala i le faʻapipiʻiina talafeagai, faʻaitiitia le faʻaogaina o meafaitino, faʻaititia atili ai le aʻafiaga o le siosiomaga.E le gata i lea, ia fa'alauiloa malosi le toe fa'aaogaina, e pei o le filifilia o mea e toe fa'aaogaina i le filifilia o mea fa'apipi'i, ma fa'aitiitia puna'oa otaota e ala i le toe fa'aaogaina ma toe fa'aoga.

B. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻatekinolosi, o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekinolosi o le a faʻaleleia atili ai le maualuga o le atamai o le afifiina o vailaʻau, faʻaleleia atili le gaosiga o le gaosiga, mafai ona faʻatautaia le suʻesuʻeina, ma le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga, faʻamautinoa atili le lelei ma le saogalemu oma'oa'ogas, ausia le otometi o le afifiina faagasologa ma le saʻo o le traceability pulega, ma faamautinoa le saogalemu o vailaau o gasegase.

C. Fa'apipi'i fa'apitoa o se tasi lea o aga'i fa'atupuina i le lumana'i fa'apipi'iina o vaila'au.Faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo oloa faʻapitoa mai tagata faʻatau, o loʻo matou faʻafouina foi i taimi uma e faʻafetaui manaoga maketi.O le afifiina patino e le gata ina mafai ona ausia le saogalemu, tausisia, ma le faʻaleleia o le siosiomaga o oloa, ae faʻaleleia atili ai lo latou faʻatauvaʻa ma maketi maketi e ala i le mamanuina o foliga tulaga ese, lanu, ma mamanu, aʻo faʻafeiloaʻi foi manaʻoga o tagata faʻatau mo oloa faʻapitoa.

I se upu, afifiina o se tasi o vaega sili ona taua o le gaosiga ma le tuʻuina atu.O afifi mata'imata, mama, maualuga e fa'aleleia atili ai fa'atauga i maketi.Afai ei ai ni au mea e manaʻomia mo le afifiina, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou.I le avea ai o se gaosi oloa afifiina fetuutuunai mo le silia ma le 20 tausaga, matou te tuuina atu au fofo sa'o afifiina e tusa ai ma au oloa manaomia ma le paketi.


Taimi meli: Sep-12-2023