E faapefea ona aveese e se fale lomitusi le pefu?O fea o nei metotia e sefulu na e fa'aogaina?

O le aveeseina o le pefu ose mataupu e fa'atāuaina e fale lomitusi uma.Afai e leaga le aafiaga o le aveesea o le pefu, o le avanoa e olo ai lelomitusio le a maualuga atu le ipu.I le aluga o tausaga, o le a i ai se aafiaga taua i le faagasologa atoa o lomitusi.O auala nei e sefulu lomitusi e aveese ai le pefu mo lau fa'amatalaga.

afifiina hongze

Auala e aveese ai le pefu i luga o le lipine fe'ai pepa fafaga uili

O le tapeina o le pefu o le fa'agasologa lea o le afifiina o le lipine itu-lua po'o le fibre li'o faataamilo i se uili fafaga pepa ma aveese le pefu e ala i le mea fa'apipi'i.O lenei metotia o loʻo i ai le lelei o le vave faʻaaogaina o le pefu ma faʻapipiʻi faigofie.O le le lelei o le a uma ona faʻaaogaina mo se vaitaimi, o le a pipii atu le tele o fasi pepa i le lipine ma fausia ai ni poloka malo, oomiina le pepa i fafo mai lua, lea e faigofie ona paʻu i luga o le pepa malo, e mafua ai le lolomi lolomi poʻo le paʻepaʻe.O le mea lea, a maeʻa se vaitaimi faʻaoga, e tatau ona faʻamama le pefu i luga o uili.

afifiina hongze

Auala e aveese ai le pefu e ala i le fa'apipi'iina o le lipine fa'apipi'i i le pepa malo

A pipi'i le ipu #lomitusi i le pefu, ma fa'aali ai le pa'epa'e o le lomitusi, fa'apipi'i le mea fa'apipi'i itu lua i le tulaga o lo'o tafe ai le lomitusi, ona fa'aauau lea o le lolomi.E mafai ona aveese le pefu i luga o le ipu lomitusi i le lipine pito lua e aloese ai mai le soloina o le ipu.O le le lelei o le mafai ona pipii i le lomitusi ipu poʻo isi nofoaga.

afifiina hongze

Metotia tuusa'o le pefu pulumu

O se lomitusi e masani lava ona i ai se laina pulumu, ae o lenei pulumu e manaʻomia ona faʻamama ma tausia i taimi uma, a le o lea e ono masaesa ona o le umi o le faʻaaogaina, ma mafua ai ona leiloa le galuega a le pulumu.E fautuaina e sui le laina o pulumu i luga o le masini lomitusi e faaluaina laina pulumu mo le lelei o le aveesea o le pefu.

afifiina hongze

Ala e aveese ai le pefu o le pulumu lola

E masani lava, o le faʻaopoopoina o se masini lomitusi ma 2 pulumu faʻapipiʻi i luga.O le saoasaoa o le pulumu e maualalo ifo nai lo le saoasaoa o meafaigaluega, ma o le aveeseina o le pefu e faia e ala i le eseesega o le saoasaoa o le suiga o le pulumu, ae o lenei tupe teufaafaigaluega e matua tele.

afifiina hongze

Auala e aveese ai le pefu vai

I le taumalulu, e mafai ona faʻapipiʻi le lanu muamua o se ipu lomitusi atoa, ona mafai lea ona faʻaopopo le vai e faʻamamā ai le pefu pepa pepa e ala i le togiina o le ipu lomitusi i le vai, ma e le faigofie ona pa le pepa malo.O le mea le lelei o le faigofie ona deink pe a uma ona lolomi i le vai, ma o le taimi faʻamamaina o le taʻavale lau e fai si umi.

afifiina hongze

Fa'amama meafaigaluega ma auala e aveese ai le pefu

O le tele o atinaʻe e faigofie tele i se faʻafitauli faʻapea, o le pefu i totonu o le pusa pepa ma le fale faʻataʻitaʻiga e fai si tele, ma o le pefu pepa e faigofie ona paʻu i le pito i luga o le masini lomitusi ma le masini faʻafefeteina, faʻaputuina le tele o pefu. luga o le meafaigaluega mo se taimi umi.Ona o le vibration faʻatupuina pe a faʻaogaina meafaigaluega, o le pefu e pa'ū i totonu o le pepa malo poʻo le lomitusi, ma mafua ai le le lelei o le lolomiina.O le mea lea, e manaʻomia le faʻamamaina o meafaigaluega i se taimi talafeagai e faʻamautinoa ai le lomitusi lamolemole.

afifiina hongze

Fa'asusu le eleele ma auala e aveese ai le pefu

O lenei metotia e fai si faigofie ma sili ona faigofie e faʻaaoga i le olaga i aso faisoo.O le pefu pepa na gaosia i le faagasologa o le slotting e faigofie ona lele i totonu o meafaigaluega.Afai e sasaa le vai i luga o le eleele meafaigaluega, o le a le toe lele le pefu pepa pe a pa'u i luga o le eleele.

afifiina hongze

Metotia e aveese ai le pefu e fa'aaoga ai se fa'agaau fufulu

Faʻapipiʻi se laina o masini masini i luga o le pito o le pulumu, pasi le avanoa o le masini i le lautele o le masini lomitusi.E mafai fo'i ona tapuni paipa ta'ito'atasi e aveese le pefu e ala i le fetu'una'i o le malosi o le suction.

afifiina hongze

Pepa pepa gaogao auala e aveese ai le pefu

Fa'asolo sa'o le pepa malo i totonu o le masini lomitusi a'o aveese le pefu, ona fa'aauau lea i le lolomi.O le fa'aletonu o le pepa malo e fai lava si fa'aalu taimi ma e faigofie ona nutimomoia.Fa'amolemole fa'aaoga pe a talafeagai ai.

afifiina hongze

Auala e aveese ai le pefu

Fa'amama le pepa malo i se pulumu ma fa'atulaga lelei a'o le'i lolomi.O lenei metotia e matua aoga lava, ae e matua umi lava le taimi.E fautuaina e faʻaaoga pe a laʻititi le aofaʻi o pepa malo.

afifiina
afifiina Hongze
环境 (4)

Taimi meli: Aukuso-10-2023